Acasă Sport Toate biletele au fost vândute la Sepsi OSK – CSKA Sofia

Toate biletele au fost vândute la Sepsi OSK – CSKA Sofia

425 de suporteri bulgari vin la Sfântu Gheorghe.

0

Sepsi OSK a anunțat că manșa retur a „dublei” din Conference League cu CSKA Sofia se va juca cu casa închisă. Toate cele aproximativ 8.000 de bilete pentru duelul de joi seara, ora 20:00, au fost vândute.

Covăsnenii pleacă de la scorul de 2-0, avantaj construit în tur, și vor mai avea un atu joi seara: stadionul plin!

Biletele au fost scoase la vânzare sâmbătă, atât la casele de bilete de la stadion, cât și în regim online. Prețurile au fost:
– 20 RON la peluze
– 40 RON la Tribuna 2
– 60 RON la Tribuna 1
– 100 RON la VIP

425 de suporteri ai CSKA Sofia vin la meci

Oficialii celor de la CSKA Sofia au anunțat că la 425 de suporteri pot intra pe stadionul din Sf. Gheorghe la manșa retur de joi, din turul II preliminar al Conference League.

Fanii sofioți trebuie să plătească zece euro pentru un tichet de acces pe stadion, iar vânzarea se face exclusiv online pe o platformă pusă la dispoziție de către partea română.

CSKA Sofia cere întăriri

Noul antrenor al celor de la CSKA Sofia, Nestor El Maestro a cerut întăriri de urgență la echipa din capitala Bulgariei.

Chiar dacă au transferat de peste 3 milioane de euro, Matthias Phaëton (1,6 milioane de euro) și Brayan Córdoba (1,2 milioane de euro), El Maestro a solicitat conducerii cât mai rapid cel puțin doi jucători. Pe lista de priorități este un fundaș, apoi un mijlocaș.

Presa din țara vecină notează că acest lucru se va întâmpla în foarte scurt timp. Nu se știe însă dacă cei doi vor juca în manșa retur de la Sfântu Gheorghe.

Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi OSK va cere amânarea meciurilor

După 3-0 cu Dinamo în cel mai recent meci de campionat, antrenorul lui Sepsi, Liviu Ciobotariu, s-a plâns de programul extrem de aglomerat al echipei. Sunt meciuri atât în campionat, cât și în Conference League.
Ciobotariu a vorbit despre amânarea meciurilor din campionatul intern. „Dacă reușim să ne calificăm ne-ar ajuta și pe noi să amânăm meciurile din campionat pentru că o să ne fie foarte greu”.

Dacă va trece de CSKA Sofia, Sepsi OSK se gândește să ceară oficial amânarea meciurilor cu Oțelul (7 august) și CFR Cluj (12 august).
Sepsi are 4 victorii în 5 meciuri disputate în acest sezon. A câștigat Supercupa României, 1-0 cu Farul, a învins-o pe CSKA în Bulgaria, 2-0, și are două victorii din 3 posibile în campionat: 3-0 cu Dinamo, 1-0 cu FCU Craiova. Plus un 0-0 cu Rapid.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version