Acasă Sport Sepsi OSK, încă un pas greșit în campionat

Sepsi OSK, încă un pas greșit în campionat

Urmează duelul cu norvegienii de la Bodo/Glimt.

0

Sepsi OSK a remizat pe teren propriu în duelul contra celor de la Hermannstadt, scor 1-1. A fost etapa a șasea din SuperLiga României.

Chiar dacă în Europa merge ceas, Sepsi OSK a făcut un nou pas greșit în campionat. Formația antrenată de Liviu Ciobotariu a ajuns la două rezultate de egalitate consecutive pe teren propriu.

Sibienii au controlat în totalitate prima repriză.

Cu tot controlul oaspeților, Sherif Kallaku a deschis scorul în minutul 45 al partidei. În a doua repriză, jocul a fost ceva mai echilibrat, însă oaspeții au reușit să restabilească egalitatea prin Florin Bejan (min 53).
Sepsi OSK face 9 puncte și urcă pe locul 5. De partea cealaltă, Hermannstadt ajunge la 7 puncte și urcă pe locul 8.

Ciobotariu despre Sepsi OSK: „Am fost statici!”

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la Sepsi, a trasat principalele concluzii după această remiză. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani recunoaște că defensiva sa a tratat greșit faza din care sibienii au egalat.

„Am fost statici, de aceea am spus că poate fi vorba și de o oboseală psihică, de un blocaj. Trebuia să atacăm balonul, dar am rămas pe loc, am fost statici. Și a mai fost o fază în care puteam încasa gol din fază fixă. S-a văzut că e vorba de un blocaj fizic și psihic.

Dar avem un moral bun după aceste 9 meciuri pe care nu le-am pierdut. Important e să ne recuperăm fizic și să ne prezentăm bine în Norvegia, fiindcă reprezentăm România și vrem să o facem cât mai bine”, a afirmat antrenorul covăsnenilor.

„Începând din această seară, ne vom concentra pe următorul meci (n.r. – turul cu Bodo/Glimt de la Sfântu Gheorghe). Sincer, nu i-am studiat pe adversari, am fost preocupat de meciul cu Hermannstadt. M-am uitat puțin la câteva imagini din ultimul lor meci, am văzut că e o echipă care marchează multe goluri și ajunge ușor la finalizare. O să încep să-i studiez, să-i analizez, în așa fel încât băieții să aibă toate informațiile până joi”, a punctat Ciobotariu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version