Acasă Sport Sepsi OSK, locul 5 în play-off. Bernd Storck: „Am o echipă bună!”

Sepsi OSK, locul 5 în play-off. Bernd Storck: „Am o echipă bună!”

La finalul meciului, Bernd Storck a recunoscut că Hermannstadt a fost echipa mai bună în prima repriză.

0

Hermannstadt și Sepsi OSK au remizat ieri, în etapa 21 a Superligii, 1-1, la capătul unui meci foarte bun, cu ocazii la ambele porți.
În urma rezultatului, Sepsi rămâne pe loc de play-off, 5, la un punct în fața sibienilor. Hermannstadt este a șaptea, imediat sub pozițiile de play-off, deasupra având-o pe Farul, campioana en-titre.

Bernd Storck: „Veți vedea o echipă bună și anul viitor”

La finalul meciului, Bernd Storck a recunoscut că Hermannstadt a fost echipa mai bună în prima repriză, dar este încântat de jocul covăsnenilor din partea a doua a meciului. Acesta a spus că Sepsi va fi o echipă mai bună după cantonamentul de iarnă.

„În repriza a doua am avut șansa de a câștiga meciul. Cred că în prima repriză Hermannstadt a fost mai bună, a fost un adversar puternic. În repriza a doua am reușit să jucăm mai bine, am făcut câteva schimbări. Trebuie să îmi felicit echipa. Jucătorii mei au reușit să revină în joc.

Sunt foarte bucuros de atmosfera de la echipă. Kallaku este un jucător bun, are tehnica necesară pentru a produce astfel de goluri.

Și Hermannstadt vrea în play-off. A trebuit să ținem mingea la nivelul gazonului. Sunt foarte mulțumit de repriza a doua, le-am spus și jucătorilor în vestiar că sunt bucuros. Trebuie să continuăm munca. Distanța a fost destul de lungă, suntem acum pe loc de play-off, trebuie să continuăm așa.

Avem multe de îmbunătățit, trebuie să intrăm în detalii la antrenamente. Am o echipă bună și veți vedea o echipă bună și anul viitor”, a spus Bernd Storck.

Foto: Sepsi OSK

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version