Acasă Sport Mijlocașul Ion Gheorghe a plecat de la Sepsi OSK la Gloria Buzău

Mijlocașul Ion Gheorghe a plecat de la Sepsi OSK la Gloria Buzău

0

Clubul Sepsi OSK anunță încetarea contractului cu mijlocașul Ion Gheorghe.

„Sepsi OSK şi Ion Gheorghe au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi. Mijlocaşul, în vârstă de 24 de ani, a ajuns în anul 2022 la echipa noastră.

Cu această ocazie, îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de noi și îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, anunță Sepsi.

După rezilierea înțelegerii cu Sepsi, Ion Gheorghe s-a înțeles cu Gloria Buzău, formație nou-promovată în SuperLiga.

Pe lângă Ion Gheorghe, Gloria Buzău a mai contractat alți doi jucători.

„Gloria Buzău îşi întăreşte lotul pentru acest sezon de SuperLigă. Alexandru Stan, Mihai Alexandru Işfan şi Ion Gheorghe vor îmbrăca de astăzi tricoul „roş-albastru”, cel puţin până în 2025.

Internaţionalul român Alexandru Stan întăreşte astfel compartimentul „underilor” al Gloriei Buzău. Născut pe 25 septembrie 2005, Alexandru vine de la Rapid Bucureşti, însă în returul sezonului trecut a fost împrumutat la CS Mioveni pentru care a bifat 9 prezenţe, 8 ca titular integralist, 2 goluri marcate.

În vârstă de 24 de ani, Alexandru Işfan vine de la Universitatea Craiova via Petrolul Ploieşti. Argeşeanul a evoluat în Superligă la FC Argeş, Universitatea Craiova şi Petrolul, unde a strâns peste 100 de prezenţe.

Mijlocaşul ofensiv Ion Gheorghe a bifat sezonul trecut 38 de meciuri atât pentru Sepsi Sf. Gheorghe, cât şi pentru polonezii de la Stal Mielec, acolo unde a fost împrumutat de la începutul acestui an”, anunță clubul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version